DPS Nikšić: Bruka za ljekare koji su prisustvom na litijama namjerno pogazili mjere NKT

Sinoćnja litija u Nikšiću donijela je nešto što je vjerujemo većini građana Crne Gore djelovalo nemoguće i nevjerovatno. Naime, 26 ljekara dobrovoljno je pristalo da bude paravan za one koji su prošle nedjelje predvodili litije u Nikšiću, a to su opozicioni lideri i pojedinci sa bogatim kriminalnim dosijeima. No, to je njihov izbor i nečija želja da cirkusanja po našim ulicama, dobiju neko umivenije lice, da se prikriju glavni organizatori i predvodnici.

Ali ovim činom bacili su ljagu na svoju profesiju, ne iz razloga što su pošli za onima koji atakuju na državu u kojoj ljekari predstavljaju jedan od najbitnijih segmenata, nego što su se oglušili o mjerama NKT-a o zaštiti zdravlja građana Crne Gore. U grupi, bez maski, ne poštujući ni svoje, ni zdravlje svojih pacijenata, ni svih Nikšićana, nijesu ispoštovali mjere i preporuke struke i svojih kolega, koji ulažu nadljudske napore kako bi zaštitili zdravlje građana Crne Gore.

Pristali su ovi ljudi da budu izmanipulisani, a što je gore pristali su da struku pogaze zarad nekih drugih ciljeva. No, na sreću svih nas mnogo više je ljekara u našoj zemlji koji danonoćno pokazuju i dokazuju činjenicu da da bi bio dobar zdravstveni radnik potrebno je osim fakulteta i Hipokratove zakletve imati još nešto, a to je da si u svakom momentu i u svakoj situaciji prije svega ljekar, tj. onaj koji brine o zdravlju naroda kome pripadaš. Ovim putem još jednom iskazujemo duboku zahvalnost i poštovanje velikoj većini zdravstvenih radnika, koji svakodnevno rizikuju svoje živote kako bi sačuvali živote građana Crne Gore.

Opštinski odbor DPS Nikšić 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član