DPS: Nema tog PR koji će sakriti jad i bijedu pozicije u kojoj se URA nalazi

Uzalud se URA danima trudi da nekim isforsiranim PR akcijama, koje im se uglavnom vraćaju kao bumerang, skrene pažnju sa svojih izdajničkih aktivnosti. Ta parapolitička tvorevina vlasnika “Vijesti”,  koja je u međuvremenu poletjela u naručje  Srpske crkve, vrijedna je samo prezira i to će na prvom sljedećem ispitivanju izborne volje, već za dva mjeseca u Nikšiću, osjetiti. Ne sumnjamo da će je surovo kazniti građani jer je prevarila svoje glasače i zarad finansijskih interesa tajkuna koji su je formirali, pristala da služi Andriji Mandiću i njegovim sljedbenicima.

Sada, kada funkcioneri URA obavljaju izdajom zavrijeđene funkcije, u poziciji su samo da izvršavaju naredbe onih koji su ih na ta mjesta postavili. Tako su oni danas primorani da se blamiraju, kao Abazović prije dva dana, i da relativizuju sramne poteze ove Vlade, da ćute na Carevićeve bahatosti, na kršenja zdravstvenih mjera, na paljenje crnogorske zastave i brojna druga nepočinstva ove vlasti.

Uvjereni smo da je mnogim članovima ove partije, poput onih koji je ovih dana napuštaju, jasno u šta se URA pretvorila. Nema tih PR akcija, ni Abazovićevih izmišljenih 10 miliona duga na račun poreza, ni grandioznih hapšenja i još grandioznijih foto smjena državnih funkcionera, koji mogu da prikriju sav jad i bijedu pozicije u kojoj se URA nalazi.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član