DPS: Krivokapić se još nije otrijeznio

Reagovanje predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića, očigledno je posljedica velike nervoze a i panike, koja ga je snašla.

Žalosno je da se nije još otrijeznio i shvatio da za slab rejting ove vlade nijesu krivi ni DPS, ni predsjednik države, ni građani, već on lično i njegovi “eksperti“ koji su pokazali u ovih šest mjeseci šta (ne)znaju. Da podsjetimo samo na neke rezultate tog znanja: država bez budžeta, ministar pravde planetarno popularan po tome da negira genocid i ne priznaje međunarodne sudske institucije, bahati članovi Krivokapićevog kabineta koji pijani izazivaju sudare, mijenjaju tablice i identitete, ministar koji se sina odriče, da ga ne bi prozivali za nelegalnu gradnju, eksperti iz prosvjete koji napadaju huliganski novinare, svi resori od prosvjete do zdravstva podešeni po agendi jedne vjerske zajednice, a ne građanske Crne Gore, koja za Krivokapićevog mandata doživljava sunovrat.

Razumijemo da je nezahvalan položaj u kojem se Krivokapić, ucijenjen sa svih strana nalazi. Ako misli da će mu napadi na Mila Đukanovića i DPS, olakšati poziciju, ili od nejakog premijera učiniti političku figuru – loše je procijenio. On ili vajni PR stručnjaci koji, suočeni sa strmoglavim rejtingom Vlade, Krivokapića savjetuju da ide u direktnu konfrontaciju sa DPS, i spašava što se spasiti može.

Gospodine Krivokapiću, vaše političke delirijume dijelite sa vašom “sabraćom“ koja su vas u sve ovo gurnula. Nervozu, jer ste jedini premijer na svijetu koji ne može da smijeni svog ministra kao i jedini predsjednik Vlade kojem naređuje crkva susjedne države, kanališite na neki primjereniji način, a ne pisanim domaćim zadacima na zadate teme. To ne pomaže u vašem slučaju.

Inače, ljekovito bi bilo za vas a i sve građane Crne Gore, da priznate da ste se u pogrešno vrijeme našli na pogrešnom mjestu i da preuzmete odgovornost za krah koji ste vi lično i vaša vlada doživjeli.

Demokratska partija socijalista Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član