DPS Budva: URA najodgovornija za širenje srpskih zastava u Budvi

Gospodo iz URE nemojte nas miješati sa vašim predsjednikom s kojim ste ljetos rušili opštinu, a sada širite zastave drugih država. Jeftin trik sa pokojom zastavom EU, je vaš rukopis i ničiji drugi. Zar ste se vi našli da pričate o ugroženosti?

Ne vidimo da su se ni profesorica – poslanica, niti lokalni političari odrekli privilegija, visokih zarada i luksuznih službenih automobila.

Puna su vam usta planova. Kad već ne osuđujete sramotu u režiji vaših partnera, možete li saopštiti javnosti Budve i Crne Gore u koliko je komisija učestvovala nekad odbornica sada poslanica Jelušić i koliko je novca zaradila od komisija?

Umjesto osvrta na jadnu zamjenu teza, građanima, a ne predstavnicima URA, upućujemo nekoliko pitanja.

Nije li URA bila dio ove lokalne vlasti u prošlom mandatu, kada je njenom članstvu lokalna uprava služila za zapošljavanje članova porodice?

Nije li URA beskompromisno na braniku nove vlasti u Nikšiću, koja barjači četničkim znamenjima?

Ne ćuti li URA već danima povodom političkog progona nastavnice sa Cetinja i njenih učenika koji su slavili Dan pobjede nad fašizmom?

Ne ćuti li URA već sedmicama na to što Vladini “eksperti” iz Srpske radikalne stranke nasrću na crnogorske novinare?

Ne ćuti li URA već mjesecima na to što Univerzitet Crne Gore vodi osnivač jednog od najradikalnijih šovinističkih internet portala?

Nije li URA u Skupštini glasala za one koji su se proslavili šovinističkim ispadima tokom kojih su bješnjeli na “ustašku đubrad” i “produkte genetskog inženjeringa”?

Sjede li predstavnici URA u Vladi koja se obračunava sa ljudima zbog njihove etničke pripadnosti i antifašističkih uvjerenja?

U krajnjem što se tiče pravde i vladavine prava imate sve sada u vašim rukama, sve ono što ste željeli, upadajući kroz prozore institucija, pa pokrenite gospodo shodno zakonima ove države pitanje “ugroženog” prvog Budvanina. Ako vam basta! Mi još, a i građani Budve pamtimo vas sve zajedno sretne i nasmijane na fotografiji ispred Opštine.

Na kraju manite se DPS-a, vi ste sada vlast, pa reagujte, ali ne saopštenjima nego djelima. Do tada poručujemo vam, ono što je jedan vaš koalicioni partner, sa one “happy“ fotografije ljetos prije upada u zgradu Opštine rekao “sretno vi bilo u oba doma”.

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član