DPS Glavnog grada: Zagovornik mračnih ideologija prošlosti nedostojan da govori o gradonačelniku Vukoviću

Poslanik Jovan Vučurović, deklarisani zagovornik mračnih ideologija zasnovanih na nenaučnoj reviziji istorije i proklamator rehabilitacije četništva u Crnoj Gori, posljednja je osoba koja može sebi dati za pravo da u negativnom kontekstu govori o gradonačelniku Podgorice Ivanu Vukoviću. 

Lični i profesionalni kredibilitet, rezultati i dostignuća prvog čovjeka Glavnog grada su misaona imenica za Vučurovića i dokučivi su mu koliko i sazvežđe koje gleda kada sanja o “srpskom svetu”, brisanju državnih granica Crne Gore te njenom prisajedinjenju sa Srbijom. 

Ipak, velikosrpskog nacionalistu podsjećamo da kada govori o gradonačelniku Vukoviću, govori o čovjeku koji je u okviru svojih nadležnosti, ljudski i časno, u teškim trenucima pomogao svima koji su mu se obratili za pomoć, uključujući i članove Vučurovićeve uže familije.

Nego kako to obično biva, kada malicioznom čovjeku pomognete i valjate u životu, na najgori mogući način će vam uzvratiti. Mada od Vučurovića, koji je kratkotrajno vrijeme provedeno na vlasti iskoristio da svoju suprugu uhljebi na poziciju direktorke podgoričke Gimnazije, drugačije nijesmo ni očekivali. Na kraju krajeva taj je i svog stranačkog kolegu Radoša Zečevića prevario za mandat u prošlom sazivu Skupštine, pa bi sa naše strane bilo pretenciozno očekivati da ima barem i zeru etike i da će iskazati elementarnu pristojnost i poštovanje za političke konkurente.

Odbor DPS Glavnog grada

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član