DPS: Direktor Gvozdenović nastavio video sastanke sa opštinskim odborima

Protekle sedmice politički direktor Demokratske partije socijalista Branimir Gvozdenović, održao je sastanke sa predsjednicima Opštinskih Odbora Nikšić, Pljevlja, Bar, Ulcinj, Cetinje, Danilovgrad, Rožaje i Podgorica.

Usljed epidemiološke situacije u Crnoj Gori, a u skladu sa propisanim mjerama i preporukama Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, sastanci su održani online putem, posredstvom video apikacije.

Direktor DPS-a je svoje sagovornike informisao o zaključcima nedavno održane sjednice Predsjedništva, na kojoj je konstatovano da su institucije sistema pokazale visok stepen organizovanosti, međusobne povezanosti, a građani visok nivo odgovornosti i solidarnosti.

Istakao je i svoje zadovoljstvo činjenicom da je DPS još jednom pokazala svoju zrelost i odlično odgovorila zadatku, te bila od pomoći svim građanima.

Zajednički je konstatovano zadovoljstvo učinjenim zalaganjem i radom državih organa, koji je iskazan od same pojave virusa Covid-19 u Crnoj Gori. Takođe je data puna podrška u daljem suočavanju sa ekonomskim posljedicama epidemije.

Na kraju je zaključeno, da je od velike važnosti da se i dalje poštuju mjere i preporuke nadležnih institucija uz uvjerenje da ćemo se zajednički i u narednom periodu izboriti sa zdrastvenim i ekonomskim izazovima koji nam predstoje.

Demokratska partija socijalista 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član