DPS Budva: Klerikalni fanatizam nije zaobišao ni Evropsko prvenstvo u boksu za mlade u Budvi

Ni jučerašnje otvaranje Evropskog prvenstva u boksu za mlade nije moglo da protekne na nivou koji se od ovakve smorte očekivao, a sve zahvaljujući organizatorima iz Opštine Budva. Čak ni sportski događaj koji okuplja mlade ljude, nije mogao da prođe bez političke konotacije sa primjesom klerikalnog uticaja onih koji su omogućili da u našem gradu i državi zavlada opšte ludilo u kojem ovakve stvari treba da budu normalne. 

Naime, domaćini takmičenja su se potrudili da učesnicima i svim gostima širom kontinenta prikažu svoj klerikalni fanatizam koji nažalost ne zaobilazi ni internacionalne manifestacije.

Međutim, očigledno je ovo kopča koja spaja zavađene koalicione partnere, zamrzava sve nesuglasice i briše sve razlike među njima. Upravo crkveni „pomiriteljski“ ton je momenat u kojem se međusobni napadi, optužbe i napisane krivične prijave zaboravljaju, a dogovor oko formiranja vlasti u Budvi dobija novu šansu. 

Budva i svi njeni građani, taoci vladavine DF – Demokrate, trpe najveću štetu takvih pogubnih posljedica. Nakon svih podjela, turističke sezone u kojoj smo imali rekordno mali broj gostiju sa evropskih emitivnih tržišta, nakon blokade u kojoj se grad nalazi, raspisivanje novih izbora su jedino rješenje za Budvu i sve njene građane.

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član