DPS Berane: Spajić očito mislio na broj odbornika koje će “Berane sad” imati na listi a ne na rejting

Pravi nosilac liste u Beranama, populista i grobar javnih finansija Crne Gore Milojko Spajić, očito da kada je juče govorio o broju 27 je mislio na broj kandidata za odbornike koje će njegova lista imati u Beranama a ne na procenat podrške koji će ostvariti u našem gradu.

Ipak i u tom slučaju, Spajić je napravio grešku, pa sada njegova lista nakon odluke Opštinske izborne komisije broji 26 kandidata umjesto ranijih 35, budući da je 9 osoba moralo biti isključeno sa liste kako bi se lista “Berane sad” naknadno upodobila sa Zakonom o izboru odbornika i poslanika.

Dakle, ekspert Spajić i njegov ,,znaveni” oksfordski kolega Jakov Milatović nijesu umjeli sastaviti izbornu listu u skladu sa zakonom i nastupiti regularno na izborima a kamoli imaju kapaciteta da vode naš grad u naredne 4 godine.

O tome najbolje svjedoči učinak eksperata na državnom nivou zbog kojih nakon godinu dana mandata imamo gotovo 50.000 više nezaposlenih, a cijene goriva, ulja i ostalih životnih namirnica su toliko porasle da građani jedva uspijevaju da priušte najosnovnije stvari.

Zbog svega navedenog vjerujemo da će građani Berana na izborima 27. marta glasno reći DA za Berane i Crnu Goru kako bi naš grad vodili stručni, odgovorni i kompetentni ljudi.

Opštinski odbor DPS Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član