Divanović: Popović je sramota Vlade Srbije

Imajući u vidu histeriju koju je Nenad Popović pokazao današnjom izjavom o Crnoj Gori,  svaki komentar na ovu nesuvislost i prostotu čini se suvišnim. Ipak, ovaj trapavi pokušaj udvaranja svojoj ruskoj centrali, samo je opomena kako je bijedan položaj pojedinca, kome sve u životu – i posao, i karijera, i imovina zavise od stepena dodvoravanja svojim stranim finansijerima i biznis partnerima.

Čovjek koji sebe predstavlja kao “ruskog čovjeka  u Srbiji”,  zapravo je samo njihova marioneta, koja u žestokoj konkurenciji služenja istom gazdi, traži način kako da stekne taktičku prednost. Popoviću bi bilo bolje da ne prijeti, jer smo svi vidjeli kakvi su dometi njegovih riječi i djela, dok je bio šef Ekonomskog tima za KiM, i predsjednik Koordinacionog tijela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu.

O Srbima u Crnoj Gori kao i o svim drugim građanima brine ova država. A manipulanti, i biznis profiteri koji misle na ovoj temi da profitiraju finansijski, kao što su to nebrojeno puta činili na drugim prostorima, moraće da nađu drugi izvor prihoda i zarade. Nenadu Popoviću preporučujemo da se okani Crne Gore i da svoju poniznost i lojalnost gazdama, dokazuje na nekoj drugoj temi. I da požuri.  Jer mu krivične prijave, za loše privatizacije, zloupotrebe, uništavanje preduzeća, otpuštanje radnika – vise za vratom. A treba sačuvati i onih 100 miliona dolara, koliko je otkriveno u aferi Rajski papiri, da vrijedi imovina ovog srpskog ministra, koji svojim činjenima i riječima ne bruka sebe, već prije svega Vladu u kojoj sjedi.

Nikola Divanović, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član