Demanti OO DPS-a Mojkovac o navodnom incidentu: Nema medijskog spina i provokacije koja vas može spasiti od izbornog debakla

Povodom monstruoznih  i bestidnih podmetanja Demokratskoj partiji socijalista i našim uglednim ljudima u Mojkovcu, od strane lažnih Demokrata, želimo da saopštimo da sve što je ova družina saopštila danas, a odnosi se  na  navodni ” incident u Mojkovcu” predstavlja  konstrukciju  sastavljenu iz nekoliko laži:

– Prva laž  je da je zaustavljen automobil lažnih Demokrata. Zapravo istina je da se automobil nalazio na porodičnom posjedu familije Krgušić, sa jasnim ciljem da članove ovog domaćinstva, a posebno uglednog domaćina sedamdesetogodišnjeg  Petra  Krgušića  provocira. Napominjemo da su Krgušići ugledna i časna poljanska  porodica, čiji  članovi  su potomci  slavnih perjanika Kralja Nikole.

-Druga laž je da je verbalno ili na bilo koji drugi način bilo ko  nasrnuo na Momčila Lekovića, samozvanog pomoćnika  direktora stranke, a bestidna podmetačina je da je dotični napadnut fizički.

Povod  za ovaj propali medijski spin nije okolnost da su Demokrate,  kako tvrde, nekog vidjele ispred  porodične  kuće  Krgušića,  već  činjenica da je i njima samima očigledno da u Mojkovcu doživljavaju politički krah i debakl, te da tome cijela Crna Gora, a posebno građani Mojkovca svjedoče i raduju se.

Kako Demokrate  ne bi slale vapaje tužilaštvu, Demokratska partija socijalista poziva vrhovnog državnog  tuzioca i sve druge nadležne drzavne organe da utvrde činjenice u vezi sa spornim događajem  i procesuiraju ovu družinu “s brda s dola “.

Providna je  namjera ovih provokatora da izmišljene povrede i udarce zadobijene usljed nasilnog i neovlašćenog boravka u tuđem posjedu, prijavi medijima umjesto tužilaštvu i policiji. U vezi sa tim obavještavamo javnost da je zbog navedenog događaja, neovlašćenog ulaska na posjed i ugrožavanja sigurnosti, Petar Krgušić podnio prijavu policiji u Mojkovcu. Pozivamo građane, da pogledaju video snimak  u kojem se vidi ko je provokator ,a ko žrtva.

Razumijemo nervozu koju izaziva vrtoglavi pad podrške, ali takođe upozoravamo Bečićevu družinu da ne izaziva slične provokacije, jer ne postoji incident koji ih može spasiti od totalnog debakla koji će doživjeti 26. novembra u Mojkovcu.
 
OO DPS MOJKOVAC

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član