Čestitka svim građanima Herceg Novog povodom Dana nezavisnosti

Na referendumu održanom 21. maja 2006. godine građani Crne Gore odlučili su da naša država obnovi svoju nezavisnost. Ova mudra i hrabra odluka vratila je Crnu Goru na mapu država svijeta odakle je prije više od stotinu godina nepravedno sklonjena. S ponosom se sjećamo naše slavne istorije, s dostojanstvom proslavljamo današnji dan, i sa čvrstom odlučnošću gledamo na budućnost. 

Za proteklih 14 godina postignuto je mnogo. To ne vidi samo onaj ko neće. I da nije bilo besmislenih podjela, postigli bi i više. Zato pozivamo sve da zajednički damo doprinos razvoju našeg Herceg Novog i naše Crne Gore. Mi nemamo drugu domovinu. Varaju se oni koji misle da će nam bilo ko drugi ponuditi išta bolje do onoga za što se sami izborimo svojim radom, trudom i ljubavlju prema zemlji koju gradimo.

Zato, proslavimo Dan nezavisnosti dostojno njegovom značaju, ali u skladu sa okolnostima izazvanim situacijom koju je proizvela pandemija koronavirusa. Ljubav i poštovanje prema državi izrazimo čuvajući svaki život, poštujući propise Vlade Crne Gore i struke, svjesni da smo znanjem i disciplinom uspješno odgovorili izazovu koji je pandemija postavila pred cijelim svijetom. 

Svim građanima Herceg Novog čestitamo Dan nezavisnosti! Neka bude svima sa srećom! Neka sve građane Herceg Novog prate dobro zdravlje, sreća i uspjeh! I neka je vječna Crna Gora!

Opštinski odbor DPS Herceg Novi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član