Bošković: Krivokapić zalutao na sastanak NATO u Sofiji

Odlazeći predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić očito je zalutao na sastanak predsjednika vlada država članica NATO Jugoistočne Evrope koji se danas održava u Bugarskoj. Krivokapić i njegova vlada u kontinuitetu opstruiraju obaveze koje proističu iz NATO članstva. Sankcije prema Rusiji ne usklađuju u potpunosti sa našim međunarodnim partnerima, Crna Gora nije poslala svoje jedinice Vojske u sastav snaga NATO-a zbog invazije Rusije na Ukrajinu, pa bi bilo interesantno znati sa kakvim podozrenjem su drugi učesnici gledali na Krivokapića.

Nego, barem je na ovom putu imao društvo u vidu ministra Aleksandra Stijovića koji je nakon nedavnog boravka u Senegalu, otišao i u Sofiju, kako bi proširio svoje vidike i sebe dodatno oplemenio, dok su proizvođači mlijeka za sjutra najavili obustavu isporuke, i dok vlada alarmantno stanje u resoru koji predvodi.

Nažalost po građane naše države koji sve to finansiraju, u tehničkom mandatu sve su učestalije putašestvije po svijetu članova Vlade koje su više turističkog karaktera nego što istinski predstavljaju državničke posjete. Na svu sreću i tome se bliži kraj.

Predrag Bošković, član Predsjedništva i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član