Bojanić Lalović: Obrazovanje je temelj napretka svakoga društva

Dragi sugrađani, obrazovanje je temelj napretka svakoga društva. U ambijentu stalnih inovacija, upravo je obrazovanje ona najznačajnija karika sveukupnog razvoja. 

Podgorica se kao savremeni grad, svakodnevno širi i obnavlja i potpuno je razumljivo da raste i potreba za otvaranjem objekata za potrebe obrazovanja. U prethodnom periodu je Glavni grad kroz svoje projekte sa Vladom Crne Gore otvorio značajne vaspitno-obrazovne institucije. Tu je Srednja mješovita škola u Golubovcima, namijenjena srednjoškolcima ovoga dijela Podgorice, zatim vrtići na Starom Aerodromu i Zagoriču. Ovih dana je i krenula izgradnja vrtića u Bloku VI, a tu je i novi objekat u Staroj Varoši , za čije je potrebe Glavni grad ustupio svoje prostorije. I naravno, to nije sve. U narednom periodu nastavljamo dalje. Gradićemo vrtiće i na Tuškom putu, u Tološima, osnovnu školu u Tološima, u City kvartu vrtić, a priprema se i nova Gimnazija. 

Dinamičko promjenljivo društvo nosi brojne izazove, a mi smo spremni da tim izazovima i odgovorimo, uzimajući u obzir da je obrazovanje temelj i ogledalo našeg identiteta. 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član