Bogdanović: Kroz pokrenutu platformu, građani učestvuju u izradi Izbornog programa i postaju kreatori javnih politika DPS-a

Djelovanje Demokratske partije socijalista, naročito u datom političkom trenutku, zahtijeva što šire konsultacije sa građanima.

U proteklih mjesec dana, u direktnim susretima, razgovarali smo sa brojnim ljudima – onima koji nas podržavaju ali i onima koji nas, često sa pravom, kritikuju. Sve te razmjene mišljenja sa građanima, pomažu nam u prepoznavanju problema koji najviše opterećuju naše društvo, i koncipiranju političkog programa sa kojim izlazimo na ove izbore.

Zato smo sada putem digitalnih kanala komunikacije, pokrenuli i platformu ( Link: https://bit.ly/dps-progres) preko koje će građani moći da nam predoče svoje stavove i ideje.

Cilj je da, zajedno sa stručnjacima za pojedine oblasti, građani budu aktivni učesnici u finalnoj izradi Izbornog programa Progres – na kojem će biti bazirana naša kampanja uoči predstojećih izbora.

Zato vas ovim putem sve pozivam da ispunite ovu formu, jer upravo tako ćete i vi biti kreatori javnih politika DPS – koje se tiče svih građana Crne Gore.

Aleksandar Bogdanović, generalni sekretar DPS-a Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član