Bašanović: Nastavljamo da razvijamo mrežu socijalnih servisa i radimo u korist svih stanovnika Zete

Otvaranjem JU “Centar za pružanje usluga iz oblasti socijalne i dječije zaštite” znatno smo unaprijedili i poboljšali kvalitet života djece sa smetnjama u razvoju, odraslih i starih lica sa invaliditetom.

Kroz promovisanje jednakih prava i mogućnosti koje ove kategorije lica imaju u društvu, povećali smo svijest o njihovoj ulozi u lokalnoj zajednici.

Doprinijeli smo njihovom boljem statusu kroz kreiranje uslova kojim će im biti obezbijeđena kvalitetna stručna pomoć i podrška, koja uključuje multidisciplinarni pristup u radu, socijalnu inkluziju i integraciju u svim sferama društva, kao i njihovo životno osposobljavanje.

Dobrim rezultatima u radu sa korisnicima ustanove, svakodnevno se povećava interesovanje za korištenje usluga koje pružamo i u cilju unaprjeđenja seta sociljalnih servisa.

U toku je i izgradnja Dnevnog boravka za starija lica sa svim neophodnim sadržajima koji su prilagođeni starijoj populaciji.

Dokazano za Zetu, nastavljamo da razvijamo mrežu socijalnih servisa i nastavljamo da radimo u korist svih stanovnika Zete.

Sve što smo uradili i što ćemo uraditi za Zetu i Zećane nakon pobjede na izborima govori u prilog činjenici da je jedini pravi izbor naša lista i zato ćete 23. oktobra uraditi PRAVU STVAR zaokruživši broj 2 na glasačkom listiću.

Dejan Bašanović, kandidat za odbornika sa liste “Prava stvar, Koalicija Dokazano za Zetu”

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član