Abazović u Ulcinj doveo „jurišnike“ iz drugih gradova

Takozvani „građanski“ pokret URA i njegov predsjednik Dritan Abazović, Ulcinjanin, pokušavaju tokom današnjeg izbornog dana da zastrašuju građane i podižu tenzije, ne bi li po već oprobanom receptu izazvali bilo kakav incident tokom izbornog dana. 

Ogromna je sramota što je baš Abazović taj koji je u Ulcinj doveo svoje „jurišnike“ iz drugih gradova da, zajedno sa nosiocem liste URA za Ulcinj Omerom Barjaktarijem, upadaju na privatne posjede Ulcinjana, formiraju „straže“ ispred kuća i zavađaju građane. Između ostalog, Barjaktari i još nekolicina ljudi iz URA, snimljeni su na privatnom posjedu pored kuće Ljora Nrekića, nosioca liste „Ulcinj pobjeđuje – Ulqini fiton“ i predsjednika OO DPS Ulcinj. Očigledan je pokušaj zastrašivanja i uznemiravanja porodice Nrekić i njihovih komšija, ali i drugih časnih Ulcinjana, koji su danas izloženi različitim pritiscima „jurišnika“ iz URA. 

DPS će svaki sličan pokušaj prijaviti nadležnim državnim institucijama, a građane pozivamo da ne nasijedaju na provokacije Abazovića i URA, te da slobodno iskoriste svoje biračko pravo i iskažu svoju političku volju.
 
Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Ulcinj

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član