Zamjenik predsjednika DPS Duško Marković: DPS spremna da formira vlast u Beranama

Zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista Crne Gore Duško Marković govorio je večeras na političkoj tribini izborne liste „Berane pobjeđuje – Milo Đukanović – DPS – SD – BS“, u prepunoj sali beranskog naselja Budimlja.

„Demokratska partija socijalista, u kojoj god opštini da vrši vlast, obezbjeđuje razvoj i prosperitet, i garantuje multinacionalni sklad. Naša politika nema konkurenciju u Beranama. Dosadašnja lokalna uprava u ovom gradu i nije bila vlast, oni su svojim neodgovornim aktivnostima zaustavili razvoj Berana i onemogućili bolji život građana“, kazao je Marković. 

On je istakao da će nova vlast u Beranama slijediti državno odgovorne politike, koje naša partija sa svojim partnerima vodi na centralnom nivou.

„Beranci znaju i prepoznaju da DPS objedinjuje progresivne snage, i zato će naša politika pobijediti u ovom gradu, a ne ona politika koja je i tu jednu-jedinu, dosadašnju koaliciju, podijelila na pet kolona“; rekao je Marković i dodao da su umni i mudri ljudi iz ovog kraja, obilježili trajne i istorijske događaje i Berana i cijele Crne Gore.

„Zbog svega ovoga, jasno je kome će građani 4. februara dati povjerenje: Listi „Berane pobjeđuje – Milo Đukanović –DPS –SD-BS“, odnosno Demokratskoj partiji socijalista i njenim partnerima – onima koji su sačuvali zemlju, koji su je uveli u NATO, koji je vode sigurnim putem u Evropsku uniju. Taj put se nastavlja na unutrašnjem planu, kroz razvojne politike i već vidljive rezultate od kojeg građani osjećaju boljitak. U Beranama i na sjeveru ćemo već u ovoj godini otpočeti značajne i hitne mjere da podstaknemo razvoj i nova radna mjesta. Upravo zbog tog osjećaja i odgovornosti već u ponedjeljak, 5. februara mi ćemo biti vlast u Beranama“, zaključio je Marković.

Služba za informisanje DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član