Tičić: U Budvi se i dalje vidi kontinuitet vladavine DF-a i njihovih pomagača

U susret 21. maju, danu oko kojeg bi svi građani trebalo da budu okupljeni i zagledani u zajedničku budućnost, oni, koji na žalost Budve, i dalje predsjedavaju Opštinom u tehničkom mandatu, svojom retrogradnom politikom čine sve da podjele prodube još više. 

Kao i prošle godine u susret Danu nezavisnosti Crne Gore, Budva i danas preko ostataka svoje ražalovane vlasti demonstrira nepoštovanje Ustava i zakona, kroz kačenje zastava drugih država. Da je u Budvi, uprkos uvođenju prinudne uprave, na snazi kontinuitet vladavine DF-a i njihovih dugogodišnjih pomagača, potvrđuje i glasno ćutanje bivših koalicionih partnera. 

Pored toga što je raspuštena lokalna vlast u Budvi iznevjerila svoje građane, kojima su prije izbora obećali sve, a nijesu ispunili ništa, rezultati njihovog rada ogledaju se i u teškoj kompromitaciji turističkog imidža grada, nepotizmu i partijskom zapošljavanju, međusobnim svađama i teškim optužbama za kriminal i korupciju, nezakonitim imenovanjima i razrješenjima činovnika, i konačno u potpunoj blokadi lokalne uprave.

Koliko su bili uspješni, dovoljno je reći da za godinu i po dana nijesu uspjeli da formiraju lokalnu upravu. I to je pametnome dosta. A obećali su da će biti dobri domaćini koji će pomoći Budvi da krene naprijed. 

“Zahvaljujemo im”, nijesu pomogli, a od suda građana neće se sakriti tako što će se pokriti ovom ili onom zastavom.

Milan Tičić, predsjednik Opštinskog odbora DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član