SM DPS: Predstavnice Savjeta mladih uspješno završile Program za napredno liderstvo u politici

Proteklog vikenda predsjednica Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore Sonja Milatović, sekretarka za međunarodnu saradnju ove organizacije Kristina Šćepanović, kao i članica Predsjedništva Savjeta mladih DPS Crne Gore Amina Brahić uspješno su završile četvrti, ujedno i posljednji, modul Programa za napredno liderstvo u politici u organizaciji Međunarodnog republikanskog instituta.

Tokom ovog modula u okviru panel diskusije razgovaralo se o etnonacionalizmu u Crnoj Gori, o njegovim uzrocima i posljedicama, dok su se u okviru praktičnog dijela sticala znanja u oblasti kreiranja kampanja.

Ovaj modul rezultiraće i zajedničkom kampanjom mladih lidera iz sedam političkih partija, koji kroz svoje djelovanje pokazuju da je dijalog osnov za svaki napredak i za sveukupni uspjeh Crne Gore.

“Put od prvog do četvrtog modula od izuzetnog je značaja za individualni razvoj, ali i za doprinos kolektivnom progresu za kakav se svako od nas kroz svoj aktivizam i zalaže. Ponosni smo jer su naše predstavnice bile dio ovog programa i jer su, pokazujući spremnost da razgovaraju i sa onima koji drugačije misle od nas, vodeći se najboljim interesom mladih, dokazale da u Savjetu mladih stasavaju generacije koje će dati dodatan impuls daljem razvoju demokratije u Crnoj Gori”, zaključili su iz Predsjedništva Savjeta mladih.

Savjet mladih DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član