Savjet mladih DPS Crne Gore: Krivokapić podstiče radikalne elemente i provokatore

Upozoravamo predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića da obustavi provokacije koje su postale učestale kada su u pitanju okupljanja slobodnih građana Crne Gore. Posljednje u nizu večeras su u Beranama i Bijelom Polju izazvale pristalice vladajuće većine, pokušavajući da isprovociraju građane koji su mirno protestovali.

Krivokapić svojim neodgovornim izjavama samo podstiče radikalne nacionalističke elemente u društvu, koji već imaju dugu istoriju izazivanja međuetničkih provokacija. Što ranije shvati da niko ove proteste ne organizuje, već su oni izraz neslaganja naroda, sa postupcima ove Vlade, koja se ne bavi pitanjima koja tangiraju građane, već pokušavaju da mijenjaju na silu etničku strukturu ove države, biće bolje za sve.

Organizovanje primitivnih provokatora, samo će dodatno motivisati ljude da istraju u protestu prema ovakvoj Vladi i njenim pristalicama. Mirili se vi sa tim ili ne, protest je legitiman vid izražavanja nezadovoljstva građana, što su Vladi poručili i iz EU, i zato ne pokušavajte da ga nasilno zaustavljate ili instruirate svoje provokatore.

Savjet mladih DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član