Savjet mladih DPS Berane: Potopili ste Luku Berane radi ličnih interesa

Blijedo i prizemno saopštenje Vladimira Đakovića, potpredsjednika beranskih Demokrata – podmlatka SNP-a, ili menadžera Opštine, ili kapetana “Luke Berane” razumljivo je u danima kada tuguje za posječenim stogodišnjim beranskim platanima i uživa u prelistavanju plagijata svog šefa Alekse, samo je potvrda svega onoga iznesenog u ranijim saopštenjima Demokratske partije socijalista.

Prosto je nevjerovatno sa kolikom količinom mržnje i frustracije sin nekadašnjeg poslanika i visokog funkcionera DPS-a, u cilju da se dopadne svom šefu plagijatoru Aleksi, govori o svojim dojučerašnjim prijateljima. Kapetan “Luke” na privremenom radu u Beranama, iako je već poodavno na poziciji menadžera Opštine, još uvijek nije izašao iz svog svijeta fantazije i satire, i suočio se sa stvarnim problemima građana i rješavao ih. Očigledno je zaboravio kako je u predizbornoj kampanji, vatrenim saopštenjima i skupim video spotovima, obećavao građanima da njegova partija ima spremna rješenja za sve probleme grada: uklanjanje divljih deponija, rješavanje problema odlaganja komunalnog otpada, izgradnju reciklažnog dvorišta, bolji rad komunalne policije, postavljanje video nadzora u parkovima, rekonstrukciju objekata na beranskom aerodromu i rješavanje još mnogo čega…!?

Menadžeru Opštine, zbog svega što ste obećali, u ime građana, još jednom Vas pitamo: Koliko ste za proteklih godinu dana uklonili divljih deponija sa obala Lima? Koliko ste formirali novih? Koje ste objekte komunalne i saobraćajne infrastrukture rekonstruisali? Koliko ste ih uništili u proteklih godinu dana? Zašto ćutite po pitanju neurednog vodosnadbijevanja grada? Zašto ćutite i u vezi ostalih pitanja važnih za građane? Zašto vaši odbornici dižu ruke za nezakonite odluke? Odgovorite građanima na ova pitanja, ali bez dosadašnje demagogije!

Odavno je, gospodine Đakoviću, jasno građanima i zašto ćutite i zašto ne radite ništa! Jasno je svima da su se od vašeg predizbornog slogana “Da radimo, da gradimo i da živimo”, djelovi “da radimo i da živimo” odnosili samo na vas i vama blizak krug ljudi, a da se dio “da gradimo” odnosio na stanove i kuće vaših funkcionera.

Opšte je poznata činjenica da ste za godinu dana vršenja funkcije menadžera, uspjeli jedino da u lokalnoj upravi zaposlite sebe, desetak svojih kolega sa odborničke liste Demokrata, većinu drugara iz “Luke Berane” i desetine i desetine vaših aktivista.

Gospodine Đakoviću, izgleda da ste kao potpredsjednik beranskog odbora Demokrata, tačnije podmlatka SNP-a, da li previše obećanja građanima, od kojih kao menadžer Opštine Berane za godinu dana, nijeste uspjeli da ispunite ama baš nijedno, dok ste kao kapetan “Luke” uspjeli samo u tome da zarad lične koristi “Luku” zauvijek potopite, što vam nećemo dozvoliti da uradite sa Beranama!

Opštinski odbor Savjeta mladih DPS Berane 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član