Realizacija pravih stvari u mjesnoj zajednici Bar II – Polje 

Nosilac pobjedničke liste “Prava stvar, Zajedno Bar” Dušan Raičević sa kandidatima za odbornike iz ove mjesne zajednice, dr Marijom Markoč i mr Milošem Lalevićem obišao je dio Polja gdje su razgovarali sa mještanima.

Tokom obilaska realizovanih investicija, kandidati za odbornike su prezentovali Izborni program koalicije, sa posebnim osvrtom na planirane investicije u ovoj mjesnoj zajednici u narednom mandatnom periodu.

Barsko Polje ima velike kapacitete i potencijale za dalji razvoj, kako privrednih tako i poljoprivrednih djelatnosti. Shodno tome, nastavićemo sa ulaganjima u putnu infrastrukturu, vodovodnu i kanalizacionu mrežu, javnu rasvjetu i sve druge segemnte, kako bismo stvorili sve uslove za dalju urbanizaciju i razvoj ovog dijela barske opštine.

Ova mjesna zajednica će biti mjesto realizacije nekoliko važnih projekata za naš grad. Jedan od njih je izgradnja Centra za djecu sa smetnjama u razvoju. Izgradićemo nova sportska igrališta, urediti javne zelene površine i opremiti ih mobilijarom za najmladje.

Zahvaljujući otvorenoj podršci velikog broja mještana ove mjesne zajednice, uvjereni smo u još jednu apsolutnu pobjedu. Našu izbornu listu iz Polja čine pravi ljudi, koji će za svoje komšije, prijatelje i mještane, kao nosioci lokalne vlasti u narednom četvorogodišnjem periodu činiti samo prave stvari.

 Prava stvar, Zajedno Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član