Reagovanje OO DPS Bar na saopštenje URA: Sve aktivnosti se sprovode transparentno, zarad opšteg dobra i prema utvrđenim prioritetima

Posljednjih dana svi opozicioni subjekti, bez izuzetka, su preokupirani temom prezentacija investicija u mjesnim zajednicama, koje u sklopu svojih redovnih aktivnosti sprovodi najjača politička partija u Baru-DPS. Takođe, zapažamo da što su njihova realna politička moć i “jedva cenzusni” kapacitet manji, to je medijska buka koju pokušavaju podici osudama aktivnosti DPS-a, veća.

Naravno, prilikom svojih reagovanja, protestnih nota i raznoraznih apela javnosti, svi oni zaboravljaju i ignorišu najvažniju i nepobitnu činjenicu. Ključevi gradske vlasti Opštine Bar su u rukama DPS- a i koalicionih partnera!I shodno tome, rukovodeći kadar Opštine Bar, iz redova DPS-a, legitimno i legalno izabran od strane građana, raspolaže i upravlja gradskim budžetom. Sve aktivnosti se sprovode transparentno, zarad opšteg dobra i prema utvrđenim prioritetima. Prioriteti su precizirani Programom za uređenje prostora opštine Bar, usvojenim u lokalnom Parlamentu, a koji u potpunosti korespondira sa Akcionim planom investicija za 2016-2020 godinu, koji je bio krovni projekat političkog programa OO DPS Bar za parlamentarne izbore 2016. godine. Ali, kako biste vi uopšte znali šta je to ozbiljan politički program jedne partije, gospodo iz “jedva cenzusne” URE,  kad ga nikad nijeste ni imali? Vi gubite vrijeme na dnevno-politikantske priče i nazivate milionske investicije sprovedene u svim Mjesnim zajednicama Opštine Bar – sitnim radovima na ulicama i puteljcima!? I pri tom kažete da nijeste skloni kritici, već predlažete neka bolja rješenja. Koja? Da ste imali bolje ( ili ikakve) prijedloge i politički program vrijedan pažnje, imali biste više od jednog odborničkog mjesta u lokalnom Parlamentu, koje ste naknadno zakučili.

Mi imamo čime da se pohvalimo- očiglednim rezultatima svoga rada za dobro svakog građanina Bara. Sa punim pravom i ponosom prezentiramo ono što smo do sad uradili i -tek ćemo! Jer, Barani sve to dobro vide i znaju. A kako ćete Vi pred građane Bara? Pa vi ne znate, i još to svoje neznanje stavljate u saopštenja, ni da je u Skupštini opštine Bar usvojen Program uređenja prostora Opštine Bar za 2017. godinu. To najbolje ilustruje vašu političku ozbiljnost i kompetencije, kao i vaš uticaj u lokalnom Parlamentu. Možda je bolje reći nerad, ali za koji vas građani plaćaju, kako na lokalnom, tako i na državnom nivou. 
Očekujemo da će vam već na proljeće svojim glasovima pokazati gdje vam je mjesto. U politici sigurno nije.

Služba za informisanje OO DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član