Purlija: Otvaranjem novog parka u Baru, lokalna vlast stvorila moderan sadržaj i lijep ambijent za uživanje našim sugrađanima

Opština Bar je svečano otvorila park na lokaciji Topolica-Bjeliši u neposrednoj blizini OŠ “Jugoslavija” i lokalnih stambenih zgrada.

Izgradnjom savremenog parka sa 3 zone, omogućeno je da djeca, a i odrasli, na otvorenom prostoru i u sadržajnom ambijentu provode svoje vrijeme i uživaju.

U zoni za djecu, s velikim brojem rekvizita, sadržaji za igru i edukaciju pružaju mogućnost djeci, da se na zdrav način i kroz igru, edukuju i odrastaju.

Odrasli mogu u zelenoj oazi i sadržajnim površinama provoditi svoje slobodno vrijeme, dok naše najmlađe sugrađane nadziru i čuvaju. Izgradnja savremenog parka, po uzoru na svjetske metropole, predstavlja odgovoran odnos Opštine Bar prema lokalnoj zajednici, ali i prostoru i površinama u gradu koje nijesu bile uređene i privedene namjeni.

Ulaganjem u javne površine, izražavamo spremnost da na najbolji mogući način pružimo moderan sadržaj, lijep ambijent, obezbijedimo zdravo odrastanje djeci kroz igru, a odraslim sugrađanima mir i uživanje u atraktivnom ambijentu koji pruža savršen odmor.

Nikica Purlija, odbornica DPS u SO Bar, članica Izvršnog odbora DPS Bar i članica Glavnog odbora Alijanse žena DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član