Predsjedništvo DPS: Kongres krajem januara, jednoglasna podrška Simoviću za predsjednika Opštine Nikšić

Na danas održanoj sjednici Predsjedništva DPS razmatrane su aktivnosti u susret IX vanrednom Kongresu kao i aktuelna politička pitanja. Konges DPS će zbog otežane i usložnjene epidemiološke situacije, kao i potrebnog vremena za adekvatnu tehničku pripremu, biti, umjesto u decembru, održan krajem januara. Kao preliminarni datum održavanja figurira 23. januar naredne godine.

Uvažavajući aktuelnu epidemiološku situaciju Kongres će biti održan on-line, kako je planirano, istovremeno na 25 lokacija širom zemlje. O navedenim prijedlozima kao i o preciznom rasporedu aktivnosti, izjasniće se Glavni odbor na elektronskoj sjednici.

Takođe, na sjednici Predsjedništva je razmatran i jednoglasno izglasan prijedlog da Milutin Simović bude kandidat za predsjednika Opštine Nikšić. Zajednički je konstatovano da Simovićevi dosadašnji rezultati u radu, kao i iskustvo provedeno na najodgovornijim funkcijama garantuju da je riječ o najboljem rješenju kada je u pitanju dalje rukovođenje u Nikšiću.

Predsjedništvo je razmatralo i brojna rješenja koja se tiču određenih strukturnih i kadrovskih promjena u Partiji, a o kojima će javnost biti obaviještena u narednom periodu.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član