OO DPS Žabljak: Građani da sačuvaju mir i uvažavanje koje je oduvijek krasilo Durmitorce

Poštovani građani Žabljaka !

Ovih dana u našoj opštini vjernici SPC kroz molebane i litije izražavaju protest protiv usvajanja Zakona o vjerskim zajednicama, ali pojedinci pokušavaju da svojim grafitima i porukama uvrjedljive sadržine ,koje nemaju veze sa čestitim ljudima Durmitorskog kraja dodatno podgriju atmosferu i izazovu mržnju među pravoslavcima.

To su provokatori koji ne žele dobro ni Žabljaku, ni Crnoj Gori, ni Srbiji. To je podmetanje kukavičjih jaja Durmitorcima.

Odlučno osuđujemo takve provokativne ,uvrjedljive poruke mržnje kakvih nikada nije bilo na ovim prostorima i tražimo od nadležnih organa da se pronađu počinioci. Kao i oni koji obilježavaju javne površine tuđim simbolima, i nedostojnim grafitima, što sve zajedno šalje ružnu sliku o svima nama.

Demokratska partija socijalista Žabljaka apeluje na sve građane da sačuvamo mir i međusobno uvažavanje što je oduvijek krasilo Durmitorce, i da ne dozvolimo provokatorima da posiju sumnju i smutnju  između nas, uz demokratsko pravo svih građana koje im ustav garantuje da svoje stavove izražavaju i mirnim protestima.

Opštinski odbor DPS-a Žabljak

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član