OO DPS Pljevlja: Demokrate licemjerne u odbrani uhljebljenog funkcionera

U saopštenju Demokrata od svega je najbolje to što, bez trunke stida, priznaju da je Rovčanin uhljebljen u EPCG po partijskoj liniji, a ne prema stručnosti. Što dalje samo potvrđuje naše tvrdnje da u Herceg Novom, sa mjesta državnog funkcionera i u radno vrijeme, vodi kampanju za predstojeće lokalne izbore. Svakako, uskoro očekujemo da se u Boki pojave i ostali visoki državni funkcioneri Demokrata, postavljeni “po dubini“ sa čuvenog spiska o partijskoj raspodjeli funkcija u novoj vlasti.

Sa druge strane, nevjerovatno licemjerje koje Demokrate prosipaju u apologetskoj odbrani svog uhljebljenog funkcionera, ogleda se u priči o pljevaljskoj džamiji. Demokrate, čiji predsjednik Opštinskog odbora Pljevlja potpisuje jučerašnje sramno pismo poslije još sramnijeg skupa ispred pljevaljske policije, optužuju bilo koga za vjersku netoleranciju i proglašavaju sebe zaštitnicima džamije?!

Zaista, manite se konačno te patetične uloge vječitih ugnjetavanih opozicionara i počnite da se ponašate kao vlast, sa svom odgovornošću koju taj položaj nosi. A odgovornost za onu jučerašnju sramotu u Pljevljima je isključivo na vama i vašim koalicionim partnerima. To ne može oprati ni jedan Rovčanin, kojeg Pljevljaci najbolje poznaju, ni jedan jednokratni populistički potez, kakve ste navikli da poturate građanima, kako u Pljevljima, tako i u Herceg Novom.

Opštinski odbor DPS Pljevlja

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član