OO DPS Nikšić: Vi predstavljate sve ono protiv čega se Ljubo Čupić borio

Kao po nepisanom pravilu svaki uspjeh naše politike i naše lokalne uprave u Nikšiću, iziritira svu trojicu pripadnika građanskog pokreta URA, koliko ih ima u nikšićkom odboru. Tako su i ovog puta na primitivan i njima svojstven način pokušali politički iskoristiti izuzetno značajan događaj u našem gradu, kao što je otvaranje rekonstruisanog Trga slobode i postavljanje spomenika narodnom heroju Čedomiru Ljubu Čupiću.

Isfrustriranim i političarima u pokušaju možemo samo da poručimo da Ljubo Čupić ne bi volio da su u podizanju njegovog spomenika učestvovali izdajnici, koji šuruju sa četnicima i onima koji bi da mijenjaju zastavu, himnu i koji bi da vrate Crnu Goru 100 godina unazad i da ponište sve ono za šta se i Ljubo borio. Dobro je i što u svemu tome nijesu učestvovale kukavice, koje nijesu imale hrabrosti da izađu na megdan najjačoj partiji u Nikšiću, nego su pobjegli od još jednog poraza. Vi predstavljate sve ono protiv čega se Ljubo borio i sve ono što je u suprotnosti sa Ljubovim likom i djelom.

Uostalom, poručujemo im da umjesto što troše vrijeme na pisanje ispraznih saopštenja, u koja ni sami ne vjeruju, prošetaju gradom i pitaju naše sugrađane šta misle o rekonstruisanom trgu i postavljanju spomenika Ljubu Čupiću. Oni ce im zasigurno dati najbolji odgovor pa ce i ova šačica iz URA-e shvatiti beskorisnost i uzaludnost njihove politikanske priče.

Mi nećemo dalje trošiti vrijeme na polemiku sa beznačajnim političkim subjektima već ćemo i to malo vremena koje nam je potrebno da njima odgovoramo iskoristiti na naredne projekte kako bi Nikšić svakim danom činili ljepšim za život svakog njegovog stanovnika, pa i njih samih.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član