OO DPS Nikšić: Simović, iskusan i odgovoran političar koji će dati doprinos razvoju i unaprijeđenju Nikšića

Svaki dobronamjerni Nikšićanin, pa čak i dežurni dušebrižnici koji svojom galamom i vikom pokušavaju sakriti konkretne rezultate lokalne samouprave u našem gradu, samo nekoliko dana nakon što je Milutin Simović preuzeo upravljanje Opštinom Nikšić, moraju – htjeli oni ili ne – priznati da je Demokratska partija socijalista mudro i odgovorno, a prije svega u skladu sa potrebama razvoja našeg grada, birala predsjednika Opštine Nikšić.

DPS je u ovom mandatu uradio mnogo, novi predsjednik Milutin Simović nastavio je tamo gdje je gospodin Grbović stao, donoseći neku novu vrijednost i nove ideje, koje će doprinijeti daljem razvoju grada i poboljšanju životnog standarda građana. Svjedoci smo ovih dana, da je gospodin Simović, kao iskusan i pragmatičan političar, sa višegodišnjim iskustvom u državnoj upravi, dobro identifikovao probleme Nikšićana, neke od njih počeo da rješava, a ujedno napravio plan šta i kako treba unaprijediti, kako bi Nikšić nastavio da se razvija. Uvjereni smo da će se konkretni rezultati rada predsjednika Simovića i lokalne uprave, zasigurno osjetiti u svim sferama djelovanja opštinske administracije.

I na kraju, jasno nam je da je opozicionoj družini koja se vodi parolom “što gore – to bolje” cilj da se u Nikšiću što manje radi, da grad stagnira i da dobiju čelnika opštine po svojoj mjeri – nesposobnog i neodgovornog. Svakako, tako bi se mnogo lakše ostvario njihov naum da Nikšić postane neki zaseok “srpskog  sveta”, provincijska stanica na putu za “metropolu”. Demokratska partija socijalista je glavna brana ovog suludog projekta, i nikada neće dozvoliti da Nikšić, kulturni i prosvjetni centar Crne Gore, bude nečija moneta za potkusurivanje.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član