OO DPS Herceg Novi: Aktuelna vlast najavljivala školu u Igalu – obećanje nije ispunjeno

Hercegnovska vlast prije četiri godine najavljivala je da će podržati izgradnju škole u Igalu, kao i adaptaciju u postojećim školama u Sutorini, Srbini i Mokrinama, ali to je još jedna u nizu njihovih obmana. Prije četiri godine su sadašnjim lokalnim funkcionerima usta bila puna obećanja da će se škola izgraditi u Igalu, ali od toga nije bilo ništa. I ovih dana maltene ista priča.

Podsjećamo građane Herceg Novog da su se aktuelni predstavnici lokalne vlasti ove godine 1. marta, dakle, samo dva mjeseca uoči održavanja izbora prisjetili ove teme ( https://demokrate.me/2021/03/01/herceg-novi-preduzeti-prvi-koraci-ka-realizaciji-izgradnje-nove-skole-u-igalu/). Pune četiri godine aktuelna vlast, poznata kao svjetski rekorder u obmanama, nije uradila ništa, a sada se aktivirala da rješava ovo goruće pitanje za obrazovni sistem u gradu. Da su se ovim pitanjem u dijelu ingerencija lokalne vlasti bavili kada su preuzeli vlast, danas bi imali školu u Igalu.

Hercegnovska odlazeća vlast takođe nije uradila ništa ni na adaptaciji škola u opštini, dok sa druge strane gledamo ovih dana kako se uljepšava prostor i parking ispred Opštine Herceg Novi, da bi li lokalnim funkcionerima bilo udobnije i komfornije. Na taj način su dokazali šta im je prioritet. Zbog svega navedenog, našem gradu potrebne su promjene!

Zato pozivamo građanke i građane da na izborima u nedjelju izaberu Evropski tim, jer jedino naša lista garantuje da će voditi brigu o potrebama svih građana.

Opštinski odbor DPS Herceg Novi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član