OO DPS Danilovgrad: Završeni sastanci mjesnih odbora; za predsjednika DPS predložen Milo Đukanović, za zamjenika predsjednika Duško Marković

U okviru predkongresnih aktivnosti Opštinski odbor DPS Danilovgrad završio je sa održavanjem sastanaka mjesnih odbora na kojima su predloženi kandidati za delegate i kandidate za partijske funkcije na državnom nivou.

Opštinski odbor DPS Danilovgrad prethodno je izabrao novi saziv Izvršnog odbora od 17 članova, i upoznao članove sa odlukom Glavnog odbora o sazivanju VIII kongresa DPS-a Crne Gore i nepohodnom procedurom za predlaganje.  

Svi mjesni odbori jednoglasno su predložili lidera i predsjednika DPS-a Mila Đukanovića da i u narednom mandatu bude predsjednik partije, i jednoglasno predložili Duška Markovića za mjesto zamjenika predsjednika DPS. 

Ovim stavom svih članova i simpatizera DPS-a iz Danilovgrada poslali smo jasnu i nedvosmislenu poruku snage i jedinstva naše partije, dajući punu podršku Predsjedniku i Premijeru Crne Gore da i ubuduće nastave da, kao i do sada, svojim autoritetom i liderstvom vode Crnu Goru na putu evropskih integracija i sveobuhvatnog prosperiteta naše države. 

Na sastancima mjesnih odbora predlagani su i kandidati za predstavnike OO Danilovgrad na VIII Kongresu, a predloženo je i preko 70 kandidata za članove budućeg Glavnog odbora DPS-a. 

Veliko i očekivano prisustvo naših članova na sastancima mjesnih odbora, ozbiljan pristup radu i kvalitet predloženih kandidata garant su snage naše partije i pobjede na predstojećim parlamentarnim izborima.

Sa sastanaka svih mjesnih odbora poslata je jasna i snažna poruka podrške, naporima Vlade i Ministarstva odbrane da se na Sinjajevini izgradi poligon za obuku naših vojnika, koji su garant sigurnosti naše države i svih građana. 

Posebno smo zadovoljni iskazanom brigom Vlade da se u potpunosti očuva tradicionalna namjena pašnjaka na Sinjajevini za stočarsku proizvodnju, kao i naporima koje u kontinuitetu ulaže Vojska Crne Gore u izgradnju, rekonstrukciju i obnovu puteva, ne samo na Sinjajevini, već širom Crne Gore. 

Opštinski odbor DPS Danilovgrad 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član