OO DPS Budva: Božić Bata Carević ukinuo djeci Deda Mraza

Predsjednik crkvene Opštine Budva Bato Carević nastavlja sa objedinjavanjem svetovne i duhovne vlasti vraćajući na taj način metropolu turizma u 18. vijek. Riječ je o nezapamćenom zločinu prema budvanskoj djeci čiji vršnjaci širom razvijenog svijeta se zajedno raduju Deda Mrazu. To će ipak, zahvaljujući novoj crkvenoj vlasti, za budvanske mališane ostati samo privilegija kojoj se mogu nadati kada ova nakaradna vlast napusti upravljanje gradom koji ne zaslužuju da vode.

Budva je, ipak, samo eksperiment kuda ova vlast želi da povede Crnu Goru a čemu prisustvujemo u prethodnim mjesecima. Tako da danas imamo Vladu koja se sastavljala u vjerskim objektima, popove koji po priznanju Joanikija pišu zakone, ministre koji je postavljao Episkopski savjet i ministarku zdravlja koja diskriminiše građane favorizujući vjernike samo jedne crkve. Sve ovo je siguran znak da Crna Gora sa novom vladajućom većinom klizi ka teokratiji.

Ipak, većinska Crna Gora je građanska, antifašistička i evropska i neće dozvoliti da se od Crne Gore napravi srednjevjekovna srpska država. A ova vlast će ostati upamćena samo po siledžijstvu kojim su i došli na vlast i činjenici što su djeci ukinuli Deda Mraza.

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član