OO DPS Andrijevica: Većinska Crna Gora odlučna da odbrani građanski karakter i multietnički sklad naše države

Velikosrpskim koloritom i otvorenim provokacijama, u Andrijevici je još jednom demonstrirana mržnja i animozitet prema Crnoj Gori. U srcu Vasojevića, đe su iguman Mojsije Zečević, Miljan Vukov, Radomir Vešović, Gavro Vuković i mnogi drugi koji su tokom istorije čuvali identitet Crne Gore, na ulice su nakon proglašenja nove Vlade izašli građani sa zastavama druge države, a vrijeđanje svih onih koji nijesu ,,sa njima” nastavilo se i danas.

Svakako sve se dešavalo uz kršenje epidemioloških mjera NKT-a, i izazivanjem opasnosti za sve građane. Nedovoljno im je bilo što su juče slavili nakon 19h, već su se pridružili ,,auto-litiji” koja se održala danas u Beranama, uprkos zabrani međugradskog saobraćaja.

I dok je ulicama našeg grada, uz zastave druge države, odjekivala pjesma ,,veseli se srpski rode”, nama ne preostaje ništa drugo nego da pitamo novog premijera: da li je ovo Crna Gora za koju ste rekli da neće postati srpska zemlja? Da pitamo gospodina Abazovića da li ćete na ovaj način sačuvati nacionalno biće Crnogoraca ili će se Crnogorci u svojoj zemlji osjećati kao manjina?

Ipak, svi oni koji misle da će napraviti drugu srpsku državu od Crne Gore moraju da znaju da im to neće uspjeti, jer je ubjedljiva većina građana naše zemlje odlučna da odbrani građanski karakter i multietnički sklad države.

Opštinski odbor DPS Andrijevica

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član