Održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Ulcinj

U Ulcinju  su održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista, kojima je predsjedavao predsjednik Opštinskog odbora DPS-a Loro Nrekić.

Sjednicama  Izvršnog i Opštinskog odbora prisustvovali su koordinatori u ime Predsjedništva partije dr Halil Duković i Izvršnog odbora Bojan Đakonović.

Na sjednicama je razmatrana i usvojena Odluka o broju i načinu izbora članova Opštinskog odbora DPS-a Ulcinj. Članovi Opštinskog odbora Dps-a su upoznati sa prijedlogom delegata  za Opštinsku izbornu konferenciju, koju su prijedložili Mjesni odbori.

Na Opštinskoj izbornoj konferenciji će se od 73 kandidata za buduće članove Opštinskog odbora DPS Ulcinj izabrati 56 kandidata koji dobiju najveći broj glasova. Tako je lista  kandidata za novi Opštinski odbor siguran garant novih političkih uspjeha DPS u Ulcinju i na njoj se nalazi  30 % dama, kao i 21 % mladih. Široka baza i značajan broj novih članova DPS-a je doprinio da Opštinski odbor jednoglasno usvoji listu kandidata za novi Opštinski odbor sa 37 % novih  kandidata koji do sada nisu bili članovi Opštinskog odbora i koji će doprinijeti novoj energiji i održivoj realizaciji razvojnih projekata koji će dodatno unaprijediti život građana Ulcinja.

„Opštinska izborna konferencija Demokratske partije socijalista Ulcinj, koja će se održati 30.06.2019. godine, predstavlja važan događaj koji će doprinijeti jačanju sveukupnih kapaciteta našeg grada”, zaključuje se u saopštenju. 

Opštinski odbor DPS Ulcinj

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član