Održana Opštinska izborna konferencija DPS Cetinje

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Cetinje, gospodin Jovan Martinović otvorio je VIII Opštinsku izbornu konferenciju  uz prisustvo značajnog broja delegata, kao i gostiju – predstavnika koalicionog partnera na lokalnom nivou.

U svom uvodnom obraćanju posebno se zahvalio glasačima Demokratske partije socijalista istakavši da je ovo jedina partija na Cetinju čije se članstvo mjeri četvorocifrenim brojem.

Sjednici prisustvuju  politički direktor DPS Crne Gore gospodin Tarzan Milošević, članica Predsjedništva gospođa Daliborka Pejović i članica Izvršnog odbora DPS Crne Gore gospođa Tamara Vukašinović.

U svom obraćanju članica Predsjedništva, g-đa Daliborka Pejović, napravila je poseban osvrt na tradiciju i svijest cetinjskih građana i istakla da je vrh naše Partije uvijek znao da prepozna i cijeni doprinos Cetinja izbornim pobjedama Demokratske partije socijalista.

Politički direktor DPS Crne Gore, g-din Tarzan Milošević podsjetio je sve prisutne da su sve crnogorske pobjede uvijek polazile sa Cetinja, a da je Demokratska partija socijalista kao državotvorna partija uvijek svoje uporište pronalazila upravo u ovom gradu ostvarujući u svim izbornim ciklusima izuzetne rezultate.

Današnja Izborna konferencija odabraće 59 članova novog sastava Opštinskog odbora i izjasniće se o Izvještaju o radu između dvije Izborne konferencije.

Opštinski odbor DPS Cetinje

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član