Odgovor DPS Kotor Demokratama: Nemate većinu u Skupštini i zato ne održavate sjednice Skupštine Opštine

Demokrate u Kotoru krive odbornike DPS-a što se ne održava sjednica Skupštine Opštine u kojoj oni imaju većinu. Trula koalicija koja više nema većinu u Skupštini grada jedini je uzrok zašto se sjednice Skupštine ne održavaju i zašto je donošenje odluka u gradu pod blokadom duže od pola godine.

Samo politički nepismeni ljudi mogu kriviti političke subjekte van vlasti za sopstveno raspadanje pred očima građana. Obećali ste Kotoranima da ćete voditi grad, da će Kotor procvjetati, da ste sposobni za sve, a sada ne možete da dogovorite raspodjelu plijena i ko će više da zagrabi u opštinsku kasu. Zato i ne možete usvojiti nikakvu odluku na Skupštini. Zato vas i nema. Zato što se ne možete vas 17 odbornika i jato partija dogovoriti, jer ste neodgovorni i radite protivzakonito.

Ironija ima kulminaciju – Demokrate dijele lekcije o tome ko je pravnik iz hobija, a ko po struci. Jedini koji je po struci pravnik a po partijskom hobiju predsjednik Opštine, je njihov Vladimir Jokić, lažni državljanin. Kad nam pravnik apatrid, pobjednik na takmičenjima odgovori da li je imao državljanstvo druge države kada se kandidovao na tu funkciju, onda ćete moći da govorite o pravnicima stručnjacima među vama. Do tada, pokažite nam kako poznajete pravo i održite sjednicu Skupštine, ili budite spremni na konsekvence koje i Ministarstvo i Vlada po zakonu itekako mogu da primijene prema neodgovornim lokalnim upravama kao što ste u Kotoru sada vi.

Opštinski odbor DPS Kotor

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član