Odbor DPS Prijestonice: Kako URA liječi Cetinje vidjeli smo 5. septembra prošle godine

Taman kad smo mislili da je URA na Cetinju prestala da postoji, skromne nagovještaje da su živi dobili smo iz njihovog saopštenja – a bolje da ga nijesu ni pisali.

U maniru svog nekadašnjeg premijera Krivokapića, umjesto konvencionalnih, antifašističkih, građanskih i crnogorskih praznika, u URI i dalje imaju potrebu da izmišljaju neke nove praznike – pa ovog puta imamo i neki 5. decembar, ljekoviti praznik po Cetinje.

“Izliječili” su Janković i njegove partijske kolege Cetinje 5. septembra 2021. godine dovoljno da im se to nikad ne zaboravi. Taman kao što su Crnu Goru “izliječili” u ove dvije godine – toliko da ih danas podržava 2,8 odsto građana.

Tako Jankovićevi saborci “liječe” i Nikšić, koji je postao oličenje najgore nacionalističke destrukcije, tako su “liječili” Budvu dok ih tamo nijesu otkačili, a pribojavamo se da će tek Podgorici da prirede nezaboravno “liječenje” sa njihovim partnerima i mentorima iz Demokratskog fronta.

Ipak, ovim putem dužni smo da se obratimo gradonačelniku Đuraškoviću, pitanjem da li on dijeli stavove koje je iznio Janković? Da li se ponosi time što URA po Cetinju proglašava “nove praznike”?

Kakva je to dobra saradnja Prijestonice i propale Vlade, koju Janković pominje, a koju niko na Cetinju, osim njega i preostalih nekoliko članova URE, ne vidi? Je li to ona Vlada koja se manirom najgorih autokrata riješila ministara iz redova SDP-a?

Jedino što se u ovih godinu, nažalost, dokazalo, jeste ono što smo mi poručivali. Nema nikakve dobrobiti u bilo čemu što podržava URA.

Odbor DPS Prijestonice

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član