Nikolić: Škaljarska URA da probleme organizovanog kriminala adresira svojoj ,,braći” iz klana

Današnje saopštenje škaljarske URE, u kojem se nastavlja sa brutalnom demonstracijom zloupotrebe ustavnog principa podjele vlasti i ponovo se neskriveno predstavljaju kao tužioci koji hapse političke neistomišljenike, logična je posljedica okolnosti da je riječ o partiji koja svoje funkcije koristi kako bi vraćala očigledne dugove prema svojoj ,,braći” iz istoimene grupe.

Zaista djeluje tragikomično kada u svom najnovijem izlivu frustracije, izazvane gubitkom vlasti ali i zdravog razuma, nekada “zelena” a danas “kriptovana” partija drugom inputira korupciju i organizovani kriminal.

Dok jedni funkcioneri ove partije zloupotrebljavaju vojni helikopter za privatne svrhe, drugi uživaju u društvu ljepotica bliskih pojedinim kriminalnim klanovima, treći su zauzeti polaganjem računa OKG Budvanska, a za lidera Dritana Abazovića i dalje ne možemo pouzdano utvrdili da li je„Šok“ ili „Brat“, ova kriminalna družina svoje kriminalne sklonosti projektuje Demokratskoj partiji socijalista.

I na kraju – ne zamjeramo vam. Razumijemo da je brat Abaz preuzeo obaveze koje ne može da ispuni, te da besmislena saopštenja morate da pišete kako bi se on pravdao svojim nalogodavcima. Ne predlažemo ni da zadržite minimum dostojanstva – za to je svakako kasno, ali vam sugerišemo da makar budete elementarno pismeni i smisleni. Jer nam je iz ovakvih škrabotina zaista teško da zaključimo šta je pisac u svom bunilu naumio da kaže.

Miloš Nikolić, portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član