Nikčević: Đeljošaj da prizna debakl i počne da radi svoj posao

Dugo je trajalo čekanje Đeljošaja da dobije poziciju u novoj Vladi, iako je platio veoma skupu ulaznicu. To čekanje se pretvorilo u tajne pregovore i sastanke sa mandatarom o kojima saznajemo putem nezvaničnih  informacija iz medija. Crnogorska javnost ne zaslužuje da bude obmanjivana, već bi bilo ljudski i profesionalno da se obojica obrate i saopšte detalje pregovora.

Ono što je bilo evidentno jeste da je mandatar resore nuđene Albanskoj listi u međuvremenu dodijelio bliskim saradnicima SPC, pa je Đeljošaju moglo biti ponuđeno da im bude pomoćnik. Izgleda da mandatar sumnja da Đeljošaj ima kompetencija za višu poziciju, a neophodno je da pridobije nekog od manjina ne bi li smanjio pritisak javnosti i medija nakon objavljivanja izuzetno homogene liste kandidata.

Očigledno da mandatar nije u dovoljnoj mjeri cijenio trud koji je Đeljošaj uložio napadajući iskrene prijatelje albanskog naroda, aktuelnu Vladu Crne Gore i Glavni grad.

Nadamo se da će ovaj debakl osvijestiti predsjednika najmlađe opštine u Crnoj Gori i da će konačno početi da se bavi problemima građana koji su ga birali na funkciju.

Radovan Nikčević, član IO DPS Tuzi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član