Klub odbornika DPS Berane: Nedostatak kvoruma na sjednici SO potvrda duboke političke krize lokalne vlasti

Nedostatak kvoruma za već četvrti nastavak Desete redovne sjednice Skupštine opštine Berane koja je počela prije 26 dana samo je potvrda duboke političke krize među činiocima vlasti u Beranama. Ovakvo ponašanje lokalne vlasti pokazuje krajnje neodgovoran odnos prema ovom gradu i našim sugrađanima.

Neučestvovanjem u nastavak započete sjednice želimo da građanima Berana jasno razotkrijemo kakvi su odnosi među konstituentima vlasti, kao i to da vlast ne funkcioniše zbog ličnih i partijskih interesa, ali i da su ti interesi ispred interesa građana. Više puta smo potvrdili da smo konstruktivna opozicija, ali gospodo iz vlasti, svoje probleme nećete rješavati preko Demokratske partije socijalista!

Gospodo, odbornici vlasti, ljekovito bi bilo, da pokažete ozbiljnost, priznate svoj neuspjeh i vratite građanima mandate. Jedino tako ćete pokazati da prema ovom gradu imate dobre namjere, jer ovo što radite je planirano i namjerno nanošenje štete razvoju, ali i ugledu Berana.

Uz svo razumijevanje vašeg straha od rejtinga Demokratske partije socijalista i u Beranama i u Crnoj Gori, pozivamo vas da skupite hrabrost, pa da nakon vanrednih lokalnih izbora i prijeko potrebnih promjena, građani konačno dobiju stabilnu lokalnu vlast koja će raditi u njihovom interesu.

Klub odbornika DPS Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član