Klikovac: URA nastavlja sa devastacijom države, ali su se sjetili da su nekada bili i “zelena partija”

Zauzeti devastacijom države, URA je ipak našla vremena da pokuša da kreira ambijent navodne devastacije Ljubovića. Ne možemo reći da smo iznenađeni potrebom da nekom senzacionalističkom propagandom pokušate skrenuti pogled sa zlodjela kojima izlažete i građane i državu.

Dakle, gospodo iz URA, udruženi sa koalicionim i medijskim partnerima, potcjenjujete građane Podgorice ako mislite da će vam zaboraviti da ih je za nekoliko stotina manje, samo zato što pogubna politika vašeg saveza upravlja epidemijskom situacijom. Da zlo bude veće, najavljivani kao spasioci ekonomije uspjeli ste da učinite nešto istorijsko – istorijski sunovrat vrijednosti obveznica će vam se dugo pamtiti. Kad nam pomenete brigu za građane, ne možemo da vas ne podsjetimo kako brižno vaša službena vozila gaze sve pred sobom. Teritoriju branite pokušajima demografskog udara kroz oduzimanje državljanstva našim ljudima, a davanje onima koji su po vašoj političkoj volji. Koliko daleko može da ide vaša ruka pravde, govori i negiranje najgorih zločina. Priznajemo da nam vi možete držati čas o čudnim i tajnim poslovima, ipak ste vi kreatori najvećeg jednokratnog tajnog zaduživanja. Obraz nam čuvate redovnim prijekorima koji stižu od međunarodne zajednice. Kada smo kod tajnih poslova, sporadično vam proradi otpor prema čuvanju tajni, pa se odate oktrivanju povjerljivih bezbjednosnih informacija. Interes za državu i građane pokazali ste gašenjem nacionalne aviokompanije i osnivanjem nove za više nula eura. Buka koju redovno priređujete kad odlučite da podviknete na nas, nije glasnija od buke praznog stomaka, pa ste pomogli utrostručavanjem cijena osnovnih životnih namirnica. Mora se nekako zaboraviti na to da nijeste usvojili  budžet, da vam kolege imaju dvojna državljanstva, ali i to da uspijevate volšebno poboljšati izborni rezultat u jednom nikšićkom selu, da zloupotrebljavate privatne kompanije u partijske svrhe, ali i na sumnjivu prošlost čovjeka koga ste delegirali za državnog sekretara MUP-a. Toliko ste dobra donijeli građanima, da jedino što se kod vas množi su pripadnici obezbjeđenja. Ima toga još toliko…

Što se tiče inspekcije i Ministarstva koje pozivate, izgleda da vas je čuvena tabela “po dubini” zaobišla u ovom slučaju, pa ne znate da su nadležni iz ministarstva i inspekcije već izašli na teren i utvrdili da ne postoje nikakve nepravilnosti i smetnje za nastavak radova.

Džez i konjak su, pak, aluzija na nešto što ne možete razumjeti, jer vam se čitalačka sposobnost zaustavila na ponekoj kolumni, tako da je bespredmetno objašnjavati, ali učlanjenje u biblioteku je besplatno, pa pokušajte.

Zato poručujemo “zelenoj” URA i njenim koalicionim partnerima u tri boje da se o Ljuboviću brinu u istoj mjeri kao što su brinuli o bušenju nafte na crnogorskom podmorju, toliko iskrenosti duguju građanima Crne Gore.

Andrija Klikovac, član Glavnog odbora DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član