DPS Ulcinj: URA osuđenog dilera droge predstavljala kao mladu nadu, i nosioca promjene

Građani Ulcinja i cijele Crne Gore danas su iz medija saznali da je član ulcinjskog odbora GP URA, Nikola Hot, u Hrvatskoj osuđen na četiri godine zatvora, zbog šverca droge iz Albanije preko Crne Gore u Hrvatsku, gdje je vršena njena prodaja.

Ne tako davno, GP URA Ulcinj sa ponosom je predstavila Hota kao pojačanje svojoj partiji, tvrdeći da su „Ulcinju potrebni mladi, sposobni i obrazovani kadrovi i nosioci promjena nabolje“. Međutim, svjedoci smo da GP URA, iako deklarativno najglasniji borac za pravdu, iz dana u dan funkcionere iz svojih redova ispraća u zatvore.

Nažalost, danas smo svi u prilici da svjedočimo kako te promjene koje zagovara GP URA izgledaju, i to ne samo na primjeru Ulcinja, nego i cijele Crne Gore. Rasulo u bezbjednosnom sektoru, otvoreni politički pritisci na tužilaštvo i pravosuđe u Crnoj Gori, tuneli, upitne nabavke trajekta, šverc droge, šverc cigareta, samo su neke od afera po kojima će ostati upamćena era u kojoj je učešće u vlasti imala ova partija.

Dobro je jedino što su i građani Crne Gore shvatili razmjere prevare koju im je svakodnevno plasirala GP URA, pa se danas njihov rejting poklapa sa procentom njihovih funkcionera koji se ne nalaze u kaznenoj evidenciji Crne Gore ili susjednih nam država.

Opštinski odbor DPS Ulcinj

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član