DPS Pljevlja: Nastaviti zaustavljenu rekonstrukciju puteva u Pljevljima

Nakon odlaska prethodne Vlade koja je došla na hvalospjevima a otišla u istoriju sa sloganom “obećano – izvarano” moramo da konstatujemo da su za vrijeme njihove vladavine u Pljevljima stali svi važniji infrastrukturni projekti izuzev onih koji su bili pri samom kraju realizacije i nijesu direktno zavisili od njih.

Posebno je zabrinjavajuće stanje prilikom realizacije rekonstrukcije tri veoma značajna putna pravca koji povezuju naš grad sa susjednim opštinama i državama. Umjesto da imamo nastavak radova puta prema Metaljci, da je završen putni pravac Pljevlja – Mihajlovica, da prema Bijelom Polju putujemo kraćim i kvalitetnim putem, te da su otvoreni radovi na rekonstrukciji drugih regionalnih i magistralnih puteva, mi danas imamo stanje koje je gotovo isto kao na dan kada je navodna “ekspertska vlada” preuzela vlast.

Posebno je zanimljivo, gotovo politički mazohistički da su za ovako stanje krivci oni koji kritikuju lokalnu upravu koja svake godine asfaltira desetak kilometara seoskih puteva i to bez ikakve pomoći prethodne vlasti.

Na osnovu svega, pozivamo sadašnju Vladu da brzo, sa izvođačima radova i svim zainteresovanim stranama, krene u nastavak rekonstrukcije na navedenim putnim pravcima jer bi dalje odugovlačenje ovih projekata imalo dalekosežne posljedice za cijelu opštinu Pljevlja.

Opštinski odbor DPS Pljevlja 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član