DPS: Da li je sramna odluka donijeta na Glavnom odboru URA ili na jučerašnjem sastanku vlasnika Vijesti sa Gojkom Perovićem?

Odlukom Glavnog odbora URE da podrži izmjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti, koje su pisane u hramovima Srpske pravoslavne crkve i isporučene Vladi na hitno usvajanje, ova partija je zakucala posljednji ekser u kovčeg svog lažnog građanskog opredjeljenja.

Da bi dobili funkcije u izvršnoj vlasti, i na taj način zastupali interese dijela tajkunskog lobija, pojedinci u ovoj partiji su pristali da pogaze sve principe iza kojih su se skrivali u izbornoj kampanji, otvoreno varajući svoje suverenistički i građanski orijentisane birače. Jadan je alibi koji su ponudili javnosti, da se usvajanjem ovakvog nakaradnog zakonskog rješenja, smanjuju podjele u društvu. Podjednako jedan kao i uloga koja je URI dodijeljena, u ovom lutkarskom pozorištu od Vlade, gdje konce drži SPC.

I na kraju, Abazović je dužan da odgovori da li je sinoćnja odluka URA, da glasa za otuđivanje vjerskih i sakralnih objekata koji su vlasništvo države Crne Gore, donijeta juče u Petrovcu na sastanku medijskih tajkuna Miodraga Perovića i Željka Ivanovića sa protojerejem Gojkom Perovićem i ostalim sveštenicima ili na Glavnom odboru ove stranke.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član