DPS: Da je Valerija Saveljić, direktorka Solar gradnje, bila stručna a ne samo politički podobna, možda ovo preduzeće ne bi propalo

Najnovije politikansko saopštenje preduzeća Solar gradnja, najbolje pokazuje zašto je ta firma pred bankrotom. Naime, da se gospođa Valerija Saveljić, koju je URA uhljebila na mjesto direktora EPCG – Solar gradnje, bavila razvojem potencijala ovog privrednog subjekta, da je bila stručna i kompetentna a ne samo partijski podobna, možda Solar gradnja i ne bi propala.

Direktorka ove firme, gospođa Saveljić, čija je plata, prema pisanju medija, čak 2.800 EUR u firmi koja propada, o solarnim panelima zna koliko i o kolonizaciji Marsa, ali zato je master politikanstva i osvetničkih akcija. Te svoje “talente” pokazala je više puta i to pokušava i u navedenom saopštenju da istakne kao svoju komparativnu prednost u odnosu na one koji se razumiju u svoj posao.

Ne radujemo se propasti bilo kog preduzeća, jer takvi nesrećni ishodi, nažalost utiču na egzistenciju brojnih ljudi koji tamo rade kao i na njihove porodice. Ipak, ovaj primjer Solar gradnje i uhljeba koji su dobro naplatili svoju partijsku pripadnost, treba da bude pouka kako će završiti svaki projekat koji nema uporište u ekonomiji već isključivo u politici.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član