DPS Budva: Svim pripadnicima pravoslavne vjeroispovijesti čestitamo Vaskrs

Dragi sugrađani, pred nama je najveći hrišćanski praznik koji nas sve zajedno podsjeća na pobjedu života i svih iskonskih vrijednosti koje kao društvo baštinimo.

Ovo su dani koji nas na kratko odvoje od svakodnevnog ubrzanog života u kojem najčešće nemamo dovoljno vremena jedni za druge i ukažu na važnost porodice, prijatelja i zajedništva.

Dani Vaskrsa nam daju snagu i izvor suživotnih radosti, ljubavi, razumijevanja i praštanja. Trenuci u kojima se moramo osvrnuti na sve ljude oko sebe i nastojati da svakim danom budemo upućeni jedni na druge.

Prošle nedjelje su naši sugrađani katoličke vjeroispovijesti proslavili Uskrs, ove nedjelje proslavljamo Vaskrs a bliže nam se i dani Bajrama i bajramskih radosti i sve nas to podsjeća na decenijski suživot svih stanovnika Budve, i na mnoge lijepe trenutke koje smo zajedno proveli. Na tradicionalno dobre odnose među našim sugrađanima i na sve vrijednosti koje simbolizuju ljubav, praštanje i radost.

Želimo vam da Vaskrs provedete u toplini svojih domova, okruženi porodicom i dragim prijateljima, da osjetite snagu ljubavi i mira koja će biti putokaz u danima koji su pred nama. Posebno vam želimo radost i sreću koju donosi Vaskrs kao praznik nade, praznik praštanja i vjere.

Opštinski odbor DPS Budva  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član