DPS Budva: Politički vašar već imate, sad stigle i trube

Guča u Budvi je prava metafora trenutnog stanja u našoj opštini i logičan slijed događaja. Sve se uklapa. Čak i činjenica da je organizator ove manifestacije, firma povezana sa prije neki dan uhapšenim srpskim menadžerom. Slažemo se da koalicionim odnosima u opštini Budva fale samo još trube, za sve ostale elemente vašarske atmosfere već su se pobrinuli svojim svađama, optužbama, uvredama…

Dio tog političkog vašara predstavljaju i reakcije stranaka koje su dio ove koalicije. Sjećamo se kako su otćutali šovinistički performans kojim se slavilo “oslobađanje Budve”, nadajući se mrvicama sa bogate budvanske trpeze i što dubljem infiltriranju svojih kadrova po budvanskim javnim preduzećima. Danas, kada im je predsjednik opštine Carević očigledno zavrnuo slavinu, opet su se sjetili “mediteranske pjesme” Budve i crnogorskog kulturnog identiteta.

Mi iz budvanskog DPS-a im poručujemo: kad jednom uđete u “kolce” povratka nema. Spremajte nošnje, ponovite gradivo i ne pravite se da ste preko noći zaboravili korake, jer smo svi bili svjedoci kako ih dobro igrate kad vam zatrebaju!

OO DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član