DPS Budva: Interes građana nam je važniji od jeftinog populizma

Jučerašnja sjednica Skupštine Opštine Budva, pokazala je po ko zna koji put suštinsku razliku između DPS-a i partijskog konglomerata koji obnaša vlast u Budvi: kao ozbiljna i odgovorna partija ne možemo ostati gluvi i nijemi na potpisanu peticiju od strane 600 građana, za jednim od osnovnih ljudskih prava – na rad i egzistenciju. Pokušali smo argumentovano da ukažemo trenutnoj skupštinskoj većini na socijalni momenat tih ljudi. Pri tome znamo da nema ni na vidiku ozbiljnog rješenja oko uređenja predmetnog prostora za ovu turističku sezonu. Međutim glavna odlika partijskog konglomerata i dalje je rušilačka energija, bezidejnost i veliki amaterizam kada je u pitanju destinacijski menadžment.

 Zahvaljući svim navedenim kvalitetima”, struktura na vlasti će morati da živi sa bremenom sudbina preko 600 naših sugrađana koje su ostavili bez posla,  nezadovoljni koliko među tim građanima ima “crvenih kravata” i ideopoklonika “oslobodilačkih bilborda”. Ono u šta smo sigurni je da majstori demagogije, predvođeni “meštrom” Miomirom Pejovićem, bojkotnikom državnog ali ne i lokalnog parlamenta, nijesu vodili računa o socijalnim potrebama tih ljudi. Stoga pokušavaju da izmanipulišu javnost kako mi branimo interese odbjeglog tajkuna, a njihovu glavnu uzdanicu u političkom životu – Duška Kneževića. A kada g-din Pejović danas govori o nečijem “poklapanju interesa sa DPS-om”, vjerovatno se nostalgično prisjeća vremena kada je on istovremeno bio odbornik, član borda direktora Budva holdinga, i član komisije za kontrolu projekta izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, masno naplaćujući svoj “opozicioni” angažman.
 
Naravno sve ovo nije moglo da prođe bez tabloida “Vijesti”, njihovog uredništva i udarne pesnice za Budvu novinara Vuka Lajovića, od kojih ništa drugo  nismo ni očekivali. Sigurno da su poslije tri mjeseca uvidjeli da je njihov glavni insajder Knežević ispucao sve sa čime je raspolagao pa im više kao takav nije zanimljiv i pokušavaju da se riješe tog tereta. Poručujemo im da ga slobodno zadrže i pozivamo ih na minimum korektnosti u izvještavanju kada je u pitanju DPS  Budva.
 
DPS Budva
 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član