DPS Budva: 17 odbornika SO Budva podnijelo zahtjev Ministarstvu javne uprave

Danas su se 17 odbornika Skupštne opštine Budva u pisanoj formi obratili Ministarstvu javne uprave i zatražili njihovo mišljenje povodom dvije sjednice lokalnog parlamenta u Budvi na kojima se raspravljalo o inicijativama za razrješenje predsjednika opštine i predsjednika Skuštine opštine Budva.


Tekst obra
ćanja:

Poštovani,

Obzirom da na 33. i 34. Sjednici Skupštine opštine Budva održanim 29.05., 30.05. i 3.06.2020.godine odbornicima Skupštine opštine Budva nije omogućeno da se izjasne u roku koji predviđa Statut opštine Budva, a vezano za inicijative koje se tiču predloga za razrješenje predsjednika opštine i predsjednika skupštine opštine, molimo da nam date mišljenje:

 Da li su na sjednicama o inicijativi za razrješenje predsjednika opštine i inicijativi za razrješenje predsjednika Skupštine opštine Budva, prekršeni rokovi utvrđeni Zakonom o lokalnoj samoupravi i Statutuom opštine Budva, te da li je predsjednik odnosno predsjedavajući skupštinom bio dužan da sazove sjednicu, da organizuje raspravu, i da obezbjedi da skupština glasa o predlogu za razrješenje u roku od 30 dana od dana podnošenja predloga za razrješenje?

17 odbornika Skupštine opštine Budva


DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član