DPS Berane: Krivokapić, Spajić i Milatović zanemarili probleme i potrebe naše opštine

Onako kako su Zdravko Krivokapić, Milojko Spajić i Jakov Milatović sa državnog nivoa uništavali i devastirali našu opštinu, sada vjerovatno planiraju da sa takvom praksom nastave posredstvom izborne liste i pokreta “Berane sad” koji su podržali i iza čijeg osnivanja stoje.

Podsjetimo da je odlazeća vlada za vrijeme svog mandata u 2021. godini kapitalnim budžetom Beranama opredijelila svega 3,5 miliona eura, dok je Vlada na čelu sa DPS-om samo u 2019. godini u našu opštinu uložila oko 13 miliona eura.

Tome treba dodati i problem nezaposlenosti, koja je u protekla dva mandata lokalne vlasti u kontinuitetu rasta i dostigla nivo od oko 50%, što našu opštinu konstantno čini jednom od opština sa najvećim procentom nezaposlenosti u Crnoj Gori.

Građani su na ovim konkretnim primjerima vidjeli da “ekspertska apostolska družina” nije marila za njihove stvarne i objektivne probleme. Odgovor na to samim tim će pokazati predstojeći lokalni izbori, koji će Krivokapića, Spajića i Milatovića vratiti u političku prošlost odakle su funkcionerskom kampanjom i zloupotrebom službenih automobila i državnih resursa željeli vaskrsnuti baš u predizbornoj kampanji u Beranama.

Opštinski odbor DPS Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član